meta

CAPS LOCK -toimitus somettaa KÄSIN!

Yleispahoittelut kaikille lukijoille ovat aina voimassa ja tarpeen. Nyt on tarpeen esittää myös erityispahoittelut siitä, että tämän kokoelman lapautukset valuvat ½-automaattisesti myös erääseen sosiaaliseen meedioon, nimittäin Twatteriin. Niin että esitettäkööt ne tässä.

16. touhukuuta 2020 · meta
ei lapautteita
Huono päivä
Nyt on taas päässyt niin käymään, että tänään on jälleen oikein huono juhlapäivä. NIIN ETTÄ CAPS LOCK POHJASSA OLISI TÄNÄÄN KIRJOITTAMISET SUORITETTAVA; JA MIKSEI PUHEETKIN.
22. dokakuuta 2011 · meta
ei lapautteita
CAPS LOCK -päivä on niskassamme jälleen!
SANO, kuten internetistä huomaamme, on täNÄÄN JÄLLEEN KANSAINVÄLINEN CAPS LOCK ‑ PÄIVÄ. ELIKKÄS EIKUN CAPSIT LUKKOON PANE.
28. käsinkuuta 2011 · meta
ei lapautteita
Julkaisutauko vuoden mittaisen lapastelun kunniaksi
Tänään julkaistu lapaute KAUSAALIPERJANTAI on paitsi kokoelman seitsemässadaskahdeskämmenesviides lapautetyyppinen lapanen, myös viimeinen katkeamattomassa tasan vuoden kestäneessä julkaisuputkessa, joka alkoi 2009‑11‑27 lapautteilla ROMMIA PULLO ja LAPASELLINEN. Tuosta päivästä lähtien on siis huonoa materiaalia tarjottu päivittäin vähintään yksin käsin. Juhlan kunniaksi toimituskunta vetäytyy julkaisutauolle, jonka pituus määräytyy vielä tuntemattomalla tavalla. Joka tapauksessa aineistoa pyritään kartuttamaan julkaisjonoon myös tauon aikana, ja lapautteita siis ehkä taas joskus julkaistaan. Sillä välin toimituskunta toivottaa kaikille kuulijoille hyvät jussit käsin — toki kokkeeks.
26. mallaskuuta 2010 · meta
ei lapautteita
Syöte toisesta tuutista
Aineistosyöte tarjoillaan tästedes URL:in http://feeds.feedburner.com/capslock-lapanen päästä. Tempun pääasiallinen tarkoitus saada jonkinlaista tilaajatietoa — ja toisaalta samalla lisätä mainokset tähänkin tuuttiin. Syötteen tilaajan kannalta tämän peliliikkeen ei pitäisi aiheuttaa mitään toimenbidéitä; kakki pyynnöt kakkiin tunnettuihin WordPress‑syöte‑URL:eihin pitäisi tulla huonosti uudelleen ohjatuiksi automaagillisin keinoin. Syötteen tilauksen voi toki niin halutessaan uusia tuota em. linkkiä hivauttamalla — onhan siinä edes se ylimääräinen vaiva.
24. heisunheiluvilleskuuta 2010 · meta
ei lapautteita
Älä nyt vain linkkiä t!
Nythän on niin, että joltakulta pääsi 1‑ttäislapassivulle erittäin huono linkintekovehje. Laparaatti "toimii" Javascriptillä, joten se tuskin toimii. Javascript- ja lomakeosaston pienvisiiri pahoittelee hätiköintiään, eikä silti lupaa olla tekemättä niin enää ikinä. Lapanen.
20. heisunheiluvilleskuuta 2010 · meta
ei lapautteita
Ilmiantopolitiikkaa huononnettu entisestään
Tällä päivämäärällä on LAPASET asetettu siten, että myös syötteissä pitäisi näkyä arveluttavia Y‑sanallisia ilmiantovimpaimia (Y‑pökäle). Lisäksi pökäleeseen on yleisön pyyntöseikat huomioimatta jättäen lisätty Facebook-hivautin. Sisällön esillepanosta vastaava suurvisiiri pahoittelee menettelyä.
19. heisunheiluvilleskuuta 2010 · meta
ei lapautteita
Y-pökäle
Aineiston sekaan on salakavalasti asennettu ns. y-pökäle l. liuta ns. y‑sanallisten ns. palveluiden linkkejä (ne kuvat), joita hivelemällä voi pahaa-aavistamaton selailija ns. jakaa löydöksiä muiden internet-väärinkäyttäjien kanssa. Toimitus pahoittelee uutta käytäntöä, mutta ei kadu mitään. Jos jokin tärkeän tuntuinen jakovärkki tuntuu puuttuvan, niin voi voi.
14. heisunheiluvilleskuuta 2010 · meta
ei lapautteita
Huonoa päivää!
Kannattaa panna merkille (ja huomioiDA SAMAN TIEN) SELLAINEN SEIKKA, ETTÄ TÄNÄÄN ON TAAS KANSAINVÄLINEN CAPS LOCK ‑PÄIVÄ. ETTÄ EIKUN‑KEIKUN!
28. käsinkuuta 2010 · meta
ei lapautteita
Mahdollisia katkoja tiedossa
Aineiston julkaisualustaa säädetään vähän, ja tästä saattaa aiheutua lyhyitä käyttökatkoksia lähiaikoina. Tekninen osasto pahoittelee mahdollisesti aiheutettua mielipahaa.
27. huhhuhkuuta 2010 · meta
ei lapautteita
Viidessadas lapaute lapautettu käsin
Juuri äskettäin kokkeeks käsin lapautettu viimeisin lapaute DALAI-LAPANEN on lapas‑tyyppisten lapasten valitettavasti jo viidessadas julkaisu. Voi ei! Tänään on siis kaikilla huonon maun ystävillä surujuhlan paikka. Missä olit, kun viidessadas lapanen julkaistiin? Varsinaisiin lapasiin ei lasketa arvoituksia, havaintoja eikä artikkeleita — eikä toki näitä metalapasia. Kylläpä kiinnostaa!
18. huhhuhkuuta 2010 · meta
ei lapautteita
Google AdSense -mainokset tulossa

Caps lock -toimitus on päättänyt sisällyttää aineistosivuille Google AdSense -palvelun mainoksia, ainakin kokeeks. Tarkoitus on lisätä tekstimainoksia monilapautesivuille navigointipökäleen jatkoksi sekä yksittäislapautesivuille lapautteen yhteyteen. Kuvamainoksia ei tällä tietoa ole tulossa silmää hivelemään. Feedeihinkin mainokset varmaan pyritään sisällyttämään, kunhan toimitus joutaa tutustumaan, miten Wordpressissä pääsee tolkullisesti feed-entryjä sorkkimaan.[*] Mainoksissa toimituksen suurin kiinnostus kohdistuu siihen, minkälaisia mainoksia Google onnistuu huonoihin lapautteisiin yhdistämään; kävijämäärät korpuksen saitilla ovat siksi vaatimattomat, että mainostuloja tuskin aivan häiriöksi asti kertyy.

Mahdolliset moitteet tai ylistyssanat kaupallisesta peliliikkeestä mieluiten tämän entryn kommentteihin.

[*] Tämähän ei tietenkään ole juurikaan Wordpressistä kiinni, kun kerran feedistä puhe on; Google tosin lisää mainoksia myös feedeihin, mutta se on ihan toinen juttu se.

27. banaaliskuuta 2010 · meta
ei lapautteita
Uusi kategoria: meta
Caps lock -aineiston ryhmittelyyn lisätään uusi kategoria, nimittäin "meta". Sanotussa kategoriassa julkaistaan jatkossa kaikki aineistoon itseensä ja toisaalta aineiston julkaisualustaan liittyvät metakiinnostavat ja mukakiinnostavat metalapaset, kuten teknisten seikkojen uudelleenhuomioimiset tai muutokset aineiston ontologis-semanttisessa konstellaatiossa. Kategoriassa julkaistaan lähiaikoina jälkikäteisesti taannehtivasti päivättyjä "uutisia" sekä kurantisti päivättyjä uutisia.
27. banaaliskuuta 2010 · meta
ei lapautteita
Erikoislapanen: satunnaislapaute
Väärän käden puoleisessa navigaatiopökäleessä on linkki “satunnaislapaute” , jota käytetään samaan tapaan kuin muita vastaavia vehkeitä. Tavanomaisen käytön tuloksena vehje arpoo lapautteiden joukosta tietokonemaisen satunnaisesti yhden lapautteen, ja näyttää sen.
22. hölmikuuta 2010 · meta
ei lapautteita
Havainto-kategoria
Maailmassa sijaitsevien ns. "itseisleikkisien" taltiointiin tarkoitettu kategoria. Jotkin seikat vain ovat leikkisiä ihan kerta kakkiaan.
16. hölmikuuta 2010 · meta
ei lapautteita
Arvoitukset-kategoria
Arvoitukset ovat usein hyvin ärsyttäviä, ja kuuluvat siten ilman muuta tähän kokoelmaan; valikoima erityisen huonon-ärsyttäviä arvoituksia on koottu varsin ilmeisellä tavalla nimettyyn alikokoelmaan.
5. hölmikuuta 2010 · meta
ei lapautteita